Custom made design lichtstraat: SwaanDak

Bent u op zoek naar een unieke design lichtstraat of lichtkoepel? Dan is onze Custom Made SwaanDak lichtstraat echt iets voor u. Iedere SwaanDak lichtstraat wordt volledig op maat gemaakt. U bepaalt zelf de maatvoering en de afwerking van het glas. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten zonwerend glas, beloopbaar glas, of matglas.

Wij denken graag met u mee in uw (ver)bouwproject. Vraag een offerte aan! Dan nemen wij contact met u op.

Design lichtstraat, Custom made SwaanDak

Het design van onze SwaanDak lichtstraat is uniek. De lichtstraat is volledig vlak in het dakvlak in te passen en voorzien van een strakke zwarte rand. Wanneer u kiest voor de beloopbare variant, kunt u de lichtstraat volledig vlak in het dakterras leggen.

De buitenruit van de design lichtstraat steekt over en is mooi machinaal en glanzend geslepen. De design lichtstraat heeft dus een geslepen, gepolijste rand.  Daarnaast zijn zowel de spouw als de loodvervangende slap van de SwaanDak lichtstraat in het zwart uitgevoerd. Hierdoor heeft de SwaanDak lichtstraat een mooie industriële strakke design uitstraling.

 

Afmetingen Custom Made SwaanDak lichtstraat

In onze Custom Made lijn is iedere afmeting mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Wij maken graag een offerte voor u.

De minimum afmeting van een Custom Made SwaanDak lichtstraat is 30 bij 30 cm, zichtmaat (dus de grootte van de doorkijk). De maximum lengte van de lichtstraat bedraagt ca. 8 meter. Ook hier denken wij graag met u mee. Wat voor oplossingen wij kunnen creëren, wanneer u nog andere afmetingen zou wensen.

 

Lichtstraat uit één stuk, strak modern design

 

Duurzaamheid

Duurzame lichtstraat

De SwaanDak lichtstraat kan ook in een duurzame variant geleverd worden, door bijvoorbeeld te kiezen voor triple glas/HR+++. Wij kunnen gaan tot een u-waarde van 0,6.

Lichtstraat, met hoge isolatiewaarde

Vaak wordt er gekozen voor HR++ glas  voor onze Swaandak lichstraten. Het HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1. Wilt u een meer duurzame lichtstraat, dan kan het SwaanDak ook geleverd worden met triple glas/HR+++ voor een hogere isolatiewaarde. We kunnen zelfs naar een U-waarde van 0,6. Vooral in energieneutrale woningen wordt dit steeds vaker toegepast.

Loodvervanger, voor extra duurzaamheid

Voor extra duurzaamheid maken wij gebruik van een loodvervanger. Onder de zijrand van de SwaanDak lichtstraat zit een slap van loodvervanger. Er wordt dus geen echt lood gebruikt, maar een loodvervanger, extra duurzaam dus.

Zelfreinigende coating

Tijdens het productieproces van een custom made SwaanDak lichstraat kan er een duurzame zelfreinigende coating worden meegebakken. Deze vuilafstotende coating zorgt ervoor dat vuil minder snel aan het glas hecht. Door de lichte hellingshoek waaronder iedere SwaanDak lichtstraat geplaatst wordt, voert de regen het loszittende vuil gemakkelijk af. Hierdoor gaat uw lichtstraat langer mee.

 

Glaskwaliteit Custom Made SwaanDak design lichtstraat

Onze custom made SwaanDak lichtstraat is in vrijwel ieder mogelijk denkbare glaskwaliteit leverbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zonwerend glas, volledig beloopbaar glas, brandwerend glas of volledig matteerbaar glas.

 

HR++ Lichtstraat of triple glas

Vaak wordt er gekozen voor HR++ glas  voor onze Swaandak lichtstraten. Deze zijn dan incidenteel beloopbaar. Het HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1. Wilt u een meer duurzame lichtstraat, dan kan het Swaandak ook geleverd worden met triple glas/HR+++ voor een hogere isolatiewaarde. We kunnen zelfs naar een U-waarde van 0,6. Vooral in energieneutrale woningen wordt dit steeds vaker toegepast.

 

Gekleurde lichtstraat

Bent u op zoek naar een extravagante lichtstraat? Ons SwaanDak is ook leverbaar met grijs glas, brons glas, blauw glas, groen glas of extra helder glas. Brons glas zorgt bijvoorbeeld voor een hele luxe uitstraling.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

offerte aanvragen >>