Lichtstraten

Bent u op zoek naar een mooie lichtstraat of lichtkoepel voor uw woning? Wij leveren verschillende soorten lichtstraten. Met onze unieke SwaanDak lichtstraat haalt u een mooi staaltje eigentijds design in huis. Door het unieke ontwerp kan deze lichtstraat uit één stuk en volledig naadloos worden geleverd.
Zeg maar dag tegen lelijke richels of randen in uw daklicht. Kies voor een unieke SwaanDak lichtstraat. Zowel in een super moderne woning, als in een monumentaal pand zijn onze lichtstraten een mooie toevoeging.

Op maat gemaakte lichtstraat

Wij maken iedere lichtstraat volledig op maat. Dus wat u ook wenst, wij maken het voor u. Hieronder een aantal voorbeelden waar u aan kunt denken:

Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan.

offerte aanvragen >>

Lichtstraat projecten

Door onze uitgebreide ervaring met lichtstraten, stalenpuien en glas, denken wij ook graag mee in uw unieke project. Heeft u een uniek project waarbij u onze expertise kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Lichtstraten uit voorraad

Naast onze maatwerk service hebben wij ook veel gevraagde lichtstraten op voorraad. Wij noemen dit ons Pre-selected assortiment. Het grote voordeel hiervan voor u is de snelle levertijd van slechts 5 werkdagen.

Ook ons Pre-selected assortiment lichtstraten zijn volledig naadloos en volledig uit 1 stuk. SwaanDak staat garant voor een mooi strak ontwerp. Bekijk ons Pre-selected assortiment lichtstraten.

lichtstraten, op maat gemaakt of vanuit voorraadlichtstraten, snel leverbaar vanuit voorraad

Frameless lichtstraat

Ons SwaanDak is frameless. Het glazen dak van de lichtstraat loopt naadloos over in uw dak, hetgeen zorgt voor een unieke uitstraling en een moderne look. Dus geen verdeling van glasplaten en geen zichtbare randen. Deze vlakke lichtstraat zorgt voor een optimale lichtinval en een minimalistisch design.

 

Lichtstraat specialist

Jarenlange ervaring met glas, stalenpuien en lichtstraten staat garant voor kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in unieke projecten en denken graag met u mee. Met ons Pre-selected assortiment lichtstraten willen we onze expertise en kwaliteit voor een breder publiek toegankelijk maken.

pre-selected SwaanDak >>